O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

eurostudent logoEurostudent, online istraživanje o socijalnim i ekonomskim uvjetima studentskoga života, provodi se od 3. do 30. lipnja 2014.

Istraživanje je dio međunarodnoga projekta Eurostudent, u kojemu, uz Hrvatsku sudjeluje još 26 europskih zemalja. Studenti će tako imati priliku dati informacije o uvjetima studiranja (smještaj, troškovi, način financiranja studija, rad uz studij i sl.), planovima za nastavak studija i međunarodnu mobilnost te o tome koliko ih studentsko iskustvo čini zadovoljnima. Online upitnik nalazi se na mrežnoj stranici www.eurostudent.hr.

Istraživanje Eurostudent provedeno je prvi put u Hrvatskoj 2010. godine, a dobiveni rezultati poslužili su za dodatni razvoj i poboljšanje javnih politika u sustavu visokog obrazovanja.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.