O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Radionica „Jasno i glasno - odnosi s javnošću i partnerima“ održana je u srijedu, 2. travnja u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica je bila namijenjena istraživačima i svima koji žele unaprijediti vještine komuniciranja s potencijalnim partnerima, medijima i javnošću. Sudionici su tako imali prilike saznati kako pronaći najučinkovitije kanale prema investitorima te kako im u tome mogu pomoći društvene mreže, a također su se imali prilike upoznati s osnovama komunikacije s medijima i osnovama krizne komunikacije.

Radionica je održana u sklopu projekta „Bistec - Building innovation support through efficient cooperation network" koji koordinira Sveučilište u Zagrebu s partnerima i suradnicima, a koji je financiran putem europskog programa IPA.

Opći cilj projekta Bistec je unaprijediti kapacitete visokoškolskih i istraživačkih institucija za transfer tehnologija i inovacija, a pri tome im omogućiti suradnju s industrijom, investitorima, javnim institucijama i ostalim dionicima pri komercijalizaciji istraživačkih potencijala Sveučilišta.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.