O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Sajam američkih visokih učilišta – „EducationUSA Higher Education Fair“ – održat će se u utorak, 25. ožujka 2014. u Zagrebu. Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i mrežom EducationUSA.

EducationUSA Higher Education Fair obrazovni je sajam namijenjen učenicima i studentima na kojem će sedam američkih sveučilišta i koledža predstaviti studijske programe i stipendije za studij u SAD-u. Riječ je o sveučilištima poput University of California Berkeley i Northeastern University koja se ubrajaju među 50 najboljih sveučilišta u SAD-u prema poznatom američkom rangiranju sveučilišta U.S. News and World Report.

Uz sveučilišta, obrazovne savjetnice Instituta za razvoj obrazovanja (IRO) i EducationUSA mreže posjetiteljima će pružati informacije i savjete o izboru, financijskoj potpori i prijavi za studij u SAD-u. EducationUSA okuplja više od 400 centara u 170 zemalja koji pružaju točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. State Departmenta.

Sajam je dio međunarodne obrazovne turneje američkih sveučilišta koja će pored Hrvatske posjetiti osam europskih gradova u Portugalu, Španjolskoj, Sloveniji, BIH, Srbiji i Makedoniji. Više informacija dostupno je na internetskoj stranici Instituta za razvoj obrazovanja i Facebook stranici.

Ulaz na sajam je slobodan uz obaveznu registraciju.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.