O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Europski institut za ravnopravnost spolova  (EIGE), agencija Europske unije osnovana s ciljem pružanja potpore državama članicama i institucijama EU-a u promicanju rodne jednakosti, borbi protiv spolne diskriminacije i podizanju svijesti o rodnim pitanjima, u listopadu 2013. godine u Vilniusu, pokrenula je informacijski dokumentacijski centar s ciljem prikupljanja podataka, različitih izvora i znanja iz područja ravnopravnosti spolova (EIGE’s Resource and Documentation Centre (RDC).
Tom je prilikom povjerenica za istraživanje, inovacije i znanost, Márie Geoghegan-Quinn, održala govor na temu važnosti promicanja ravnopravnosti spolova u novom istraživačkom programu Horizon 2020.

Više informacija

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.