O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja
×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /stories/SLIKE/HEISEE_radionica is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Prva radionica Inicijative za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu (HEISEE - Higher Education Initiative for Southeastern Europe) pod nazivom „Pristupi strateškom financiranju visokog obrazovanja – višestruke perspektive“ održana je od 4. do 6. lipnja 2013. godine u Zagrebu.

Inicijativa za visoko obrazovanje za Jugoistočnu Europu, u kojoj kao partner sudjeluje i Agencija za znanost i visoko obrazovanje, teži ojačati kapacitete institucija u regiji koje se bave visokim obrazovanjem povezujući domaće i međunarodne stručnjake.

Prezentacije s radionice možete pogledati na sljedećem linku http://www.heisee.org/actions/ .

 

{gallery alignment=left-float}/stories/SLIKE/HEISEE_radionica{/gallery}

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.