O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Veleposlanstvo Države Izrael u Republici Hrvatskoj u suradnji s Agencijom za znanost i visoko obrazovanje organizira akademski seminar koji će se pod nazivom Excellence in education: a motor for research and innovationi pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ive Josipovića, održati dana  18. travnja 2013. godine na Sveučilištu u Zagrebu.

Akademski seminar Izvrsnost u obrazovanju: pokretač istraživanja i inovacija okupit će eminentne predavače iz Izraela i predstavnike hrvatske akademske i istraživačke zajednice te gospodarstva, kako bi se, na temelju dobre prakse iz izraelskog sustava obrazovanje te transfera tehnologija u gospodarstvo, kao i strateškog razvoja znanosti, otvorila rasprava o daljnjem smjeru razvoja hrvatske znanosti kao pokretača gospodarskog razvoja te otvorili putevi za daljnju suradnju s Državom Izrael.

S posebnim zadovoljstvom, u ulozi jednog od predavača na seminaru, najavljujemo sudjelovanje profesora Dana Shechtmana sa Sveučilišta Technion u Izraelu, dobitnika Nobelove nagrade za kemiju 2011. godine.

Pored profesora Shechtmana na seminaru će predavati:

  • g. Arnon Ikan, ravnatelj Izraelskog centra za izvrsnost kroz obrazovanje
  • dr. Naomi Gafni, direktorica Odjela za istraživanje i razvoj pri izraelskom državnom Institutu za testiranje i procjenu
  • dr. Eli Opper, bivši glavni znanstvenik, Izraelsko Ministarstvo gospodarstva, tržišta i rada.

 

Više informacija o seminaru:

http://embassies.gov.il/zagreb/NewsAndEvents/Pages/NOBEL-PRIZE-WINNER-TO-VISIT-CROATIA-.aspx

 

Program akademskog seminara HRV

Program akademskog seminara ENG

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.