O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja
ZAGREB, 17. siječnja 2013. - Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizirala je u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Hrvatskom stručnom skupinom za Bolonjski proces 17. siječnja 2013. godine Tempus i Erasmus Mundus info dan u prostoru Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Info dan organiziran je u povodu 6. poziva za dostavu projektnih prijedloga za program Tempus IV (2007.-2013.) te poziva za program Erasmus Mundus (2009.-2013.) za 2013. godinu.

Riječ je o posljednjim natječajima prije uvođenja novog programa Europske komisije radnog naziva „Erasmus for All“ 2014. godine, koji će zamijeniti sedam postojećih programa obrazovne mobilnosti (uključujući Tempus, Erasmus Mundus, Program za cjeloživotno učenje i dr.). Velika je novost u oba natječaja da je Europska komisija omogućila hrvatskim institucijama mogućnost prijave projekata u istom statusu kao i institucijama iz Europske unije uz uvjet ratifikacije pristupnog ugovora do 1. srpnja 2013. godine.

Prezentacije s Info dana: http://www.mobilnost.hr/index.php?id=726
Obavijest o natječaju: http://www.mobilnost.hr/nio.php?veza=n&vid=701

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.