O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Dana 13. prosinca 2012. godine održat će se konferencija i okrugli stolovi na temu donošenja politika na temelju dokaza u obrazovanju koje zajednički organiziraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Europska zaklada za stručnu izobrazbu (ETF). Ova će se događanja održati u multimedijalnoj dvorani (prizemlje) Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb.

Konferencija i okrugli stolovi se nadovezuju na prethodna događanja ETF-a o razvoju javnih politika u obrazovanju na temelju dokaza, ali će se ovom prilikom predstaviti i najnovije inicijative u tom području. Raspravljat će se o različitim aspektima korištenja dokaza za razvoj politike, uključujući i pristup podacima, raspoloživim resursima za njihovo prikupljanje, političkom i ekonomskom okruženju, i ulogama različitih institucija. Također, željeli bi podijeliti iskustvo ključnih organizacija u području obrazovanja u Hrvatskoj i raspraviti relevantne inicijative u području kreiranja javnih politika na temelju dokaza.

Prijave za sudjelovanje na konferenciji zaprimaju se do 29. studenoga 2012. godine putem adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Radni jezici događanja su hrvatski i engleski. Budući da neće biti osigurano simultano prevođenje, od sudionika se očekuje minimalno pasivno znanje engleskog jezika.

Program

Prijavni obrazac

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.