O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Dana 26. i 27. travnja 2012. godine, rumunjsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih i sporta ugostilo je osmu po redu Ministarsku konferenciju o Bolonjskom procesu i Europskom prostoru visokog obrazovanja (EHEA) i Treći forum o Bolonjskim politikama.

Na dvodnevnom skupu okupile su se ministarske delegacije zemalja uključenih u Europski prostor visokog obrazovanja, predstavnici skupina zaduženih za praćenje provedbe Bolonjskog procesa, predstavnici Europske komisije te ostalih međunarodnih organizacija.

Na konferenciji je predstavljeno integrirano Izvješće 47 zemalja članica o stupnju provođenja Bolonjskog procesa te su dogovorene smjernice i ciljevi djelovanja u okviru Bolonjskog procesa. 

Tijekom ovih događanja usvojeno je i Ministarsko priopćenje iz Bukurešta, Strategija mobilnosti Europskog prostora visokog obrazovanja te priopćenje Trećeg foruma o Bolonjskim politikama:

Bucharest Ministerial Communiqué
EHEA Mobility Strategy
Bologna Policy Forum Statement

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.