O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja
Okrugli stol Povezivanje visokog obrazovanja i potreba tržišta rada održat će se na Kampusu Sveučilišta u Splitu (Sveučilišna knjižnica, Ruđera Boškovića 31) u petak, 4. svibnja 2012. godine s početkom u 9 sati i 30 minuta, u organizaciji Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces.

Domaćin događaja je Sveučilište u Splitu, a skup se organizira u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije.

Program Okruglog stola obuhvaća pogled na stanje povezanosti ponude visokog obrazovanja te trenutačnih i razvojnih potreba tržišta rada gledano sa strane predstavnika različitih grupa dionika, od ministarstava i međunarodnih institucija, poslodavaca, visokoškolskih institucija do studenata, zaposlenih i nezaposlenih građana Republike Hrvatske.

Raspravom, kao završnim dijelom Programa, predviđa se donošenje zaključaka koji bi imali za namjeru pomoći odgovornima u pripremanju odgovarajućih aktivnosti s ciljem stvaranja održive i kvalitetne zapošljivosti građana Republike Hrvatske.

Više informacija potražite ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.