O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Predstavnica AZVO sudjelovala je na fokus grupi o politikama temeljenima na podacima za efektivne obrazovne sustave koja se održala 28. veljače u Zagrebu, u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i European Training Foundation. Fokus grupa je dio većeg projekta čiji je cilj poboljšati prikupljanje, analizu i korištenje podataka pri razvoju obrazovnih politika.

 

Na prvom dijelu fokus grupe predstavljeni su najvažniji indikatori u praćenju obrazovanja i tržišta rada, dok su na drugom dijelu radionice predstavljene aktivnosti švedske Nacionalne agencije za stručno visoko obrazovanje, koja prikuplja podatke o potrebama tržišta rada i na temelju toga oblikuje upisnu politiku švedskih veleučilišta. Prezentacije i zaključci s radionice će biti dostupni uskoro.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.