O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

U razdoblju od 1. do 4. ožujka 2012. godine u Moskvi se održava Međunarodni tjedan privatnog obrazovanja, u sklopu kojega se održava međunarodni forum pod nazivom „Učinkovito upravljanje privatnim obrazovnim institucijama: praksa, rezultati i prilike“ i  izložba „Obrazovanje u Rusiji i inozemstvu: praksa, rezultati i prilike“.

Organizator skupa je Ruska udruga obrazovnih programa „Ekonomije i upravljanja“ i Međunarodna udruga privatnih obrazovanih institucija, a glavni je cilj skupa uspostava i osnaživanje suradnje između inozemnih i ruskih privatnih obrazovanih institucija, uz mogućnost da se i hrvatske privatne visokoobrazovne institucije predstave potencijalnim ruskim studentima.

Više informacija o navedenom skupu moguće je pronaći na mrežnoj stranici http://www.profitcon.ru/index.php?page=audit&pid=100096.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.