O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovale su kao gosti predavači na javnoj tribini pod nazivom „Upoznaj se s EU“, koja je održana 22. rujna 2011. godine  u Osijeku, a koju je organizirao Županijski savjet mladih Osječko – baranjske županije.

Tribina je bila organizirana s ciljem upoznavanja maturanata i studenata s mogućnostima vezanim za nastavak obrazovanja, odnosno pristup tržištu rada, koje ih očekuju prilikom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

U tu svrhu su predstavnice Agencije održale prezentaciju pod nazivom „Priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u Republici Hrvatskoj“ te su odgovarale na pitanja prisutnih na javnoj tribini.

O održavanju tribine izvijestio je i Glas Slavonije.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.