O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira peti po redu Tjedan cjeloživotnog učenja, koji traje od 8. do 15. rujna 2011. godine.

Cilj je Tjedna cjeloživotnog učenja ukazati na raznolikost cjeloživotnog učenja i velik broj oblika i načina na koji se ono ostvaruje, a ove se godine provodi pod sloganom „A kako učiš ti?“. Aktivnosti u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja provodit će se na cijelom području Republike Hrvatske održavanjem radionica, tribina, sajmova učenja, okruglih stolova i dr.

Tjedan je započeo u četvrtak, 8. rujna 2011. godine, obilježavanjem Međunarodnog dana pismenosti, pa je tim povodom u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici organizirana tribina pod nazivom „Temeljne vještine čitanja i pisanja“.

Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja koja, izravnim kontaktom s građanima, promovira učenje i obrazovanje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.