O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Prije nekoliko godina UNESCO je pokrenuo Portal koji nudi on-line pristup informacijama o priznatim visokoškolskim ustanovama u zemljama sudionicama.

Početkom ovog tjedna Portal je redizajniran u cilju efikasnijeg pružanja informacija te su zemlje sudionice istovremeno pozvane da ažuriraju informacije u okviru svojih profila.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje zadužena je za ažuriranje informacija o visokom obrazovanju u Republici Hrvatskoj te taj posao obavlja od 2008. godine.

Informacije za pojedinu zemlju u sklopu ovog portala administriraju i ažuriraju relevantna tijela u zemljama sudionicama čime se osigurava vjerodostojnost informacija jer je primarni cilj portala pružati studentima, poslodavcima i ostalim zainteresiranim stranama vjerodostojne i ažurirane informacije o statusu visokih učilišta i osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju tih zemalja.

Informacije o institucijama u visokom obrazovanju u Republici Hrvatskoj možete pronaći ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.