O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja
Predstavnici Središnjeg prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanja sudjelovali su 20. i 21. siječnja 2011. na Smotri Sveučilišta u Rijeci kako bi zainteresirane kandidate informirali o postupku i uvjetima prijave ispita državne mature i studijskih programa putem NISpVU sustava kojem se pristupa putem internetske stranice www.postani-student.hr .

Zainteresiranima su također dijeljeni novi priručnici "Državna matura 2010./2011. i prijave za upis na studijske programe", koje je Agencija za znanost i visoko obrazovanje priredila u suradnji sa Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom te letci Središnjeg prijavnog ureda, a prikazana je i multimedijalna prezentacija o cjelokupnom postupku prijava ispita državne mature, odnosno prijava za upis na studijske programe.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.