O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

U okviru programa Erasmus+ objavljen je novi poziv za podnošenje prijedloga za inicijativu Europska sveučilišta s proračunom od 272 milijuna eura. Rok za podnošenje projektnih prijedloga otvoren je do 22. ožujka 2022. godine, a prijaviti se mogu različite vrste ustanova visokog obrazovanja.

Trenutno je u inicijativu kroz 41 savez uključeno 280 visokih učilišta iz svih država članica EU-a i izvan njih, a među njima su: Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Zagrebu i Sveučilište u Splitu. 

Struktura poziva prati dvije teme: intenziviranje dosadašnje transnacionalne suradnje visokih učilišta te razvoj nove institucionalne transnacionalne suradnje

Poziv za podnošenje prijedloga za europska sveučilišta Erasmus+ 2022 dostupan je na stranici Europske komisije.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.