O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

INQAAHE (International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education) organizira ciklus besplatnih webinara za članove ove mreže, stručnjake za osiguravanje kvalitete i visokoškolske ustanove.

Svrha je ovih webinara osigurati usredotočenost na kvalitetu i pružiti podršku članovima, agencijama i institucijama u vremenu transformacije, prije svega razmjenom znanja, iskustva i dobrih praksi.

Prvi webinar koji se bavio dobrim praksama i praktičnim rješenjima u online vrednovanjima u utorak 23. lipnja, dok će idući održati u srijedu 8. srpnja 2020. na temu pristupa, uspjeha i izazova u visokom obrazovanju uslijed pandemije COVID-a 19 i šire s naglaskom na ulogu upravljanja osiguravanjem kvalitete na nacionalnoj i sveučilišnoj razini u ublažavanju rizik. Više o webinaru dostupno je na mrežnoj stranici INQAAHE-a.

inqaahe

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.