O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Ovogodišnja konferencija Going Global zakazana za lipanj 2020. u Londonu, dobit će svoju digitalnu verziju koja će online biti dostupna tijekom lipnja.

Going Global je međunarodna konferencija namijenjena liderima u međunarodnom obrazovanju na kojoj će se ove godine ponajviše raspravljati o daljnjoj budućnosti visokog obrazovanja.

Cilj konferencije je osigurati jedinstvenu platformu za razmjenu znanja, povezati lokalne, nacionale, regionalne i globalne agende za daljnji razvoj visokog obrazovanja, kao i osigurati platformu za donositelje javne politike visokog obrazovanja, osobito u području internacionalizacije.

Digitalno izdanje Going Global: Social Distancing Edition s nizom interaktivnih live događanja na zanimljive i aktualne teme biti će dostupno kroz cijeli lipanj 2020. godine.

Konferencijski letak.

Više informacija: Going Global: Social Distancing Edition

bc

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.