O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

INQAAHE (International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education) pokrenuo je centar za učenje na daljinu namijenjen članovima ove mreže, odnosno profesionalcima koji se bave osiguravanjem kvalitete u području visokog obrazovanja.

Mrežna platforma sadrži različite tečajeva povezane s osiguravanjem kvalitete poput: vještina na radnom mjestu, nastave, online podučavanja, vodstva i slično koji su besplatni ili uz određenu novčanu naknadu.

INQAAHE potiče svoje članove da se povežu s internetskim centrom za obuku te da dostave i svoje prijedloge za unaprjeđenje tečajeva ili drugog materijala koji je važan za profesionalni razvoj u području osiguravanja kvalitete.

Više informacija potražite na poveznici INQAAHE Online Training Centra.

inqaahe online center

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.