O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Vodeće europsko događanje posvećeno internacionalizaciji visokog obrazovanja održat će od 24. do 27. rujna 2019. godine u Helsinkiju (Finska), u organizaciji centra EAIE (European centre for expertise, networking and resources in the internationalisation of higher education).

Procjenjuje se kako će ovogodišnja konferencija i sajam visokog obrazovanja okupiti oko šest tisuća sudionika iz više od devedeset zemalja svijeta koji će imati priliku sudjelovati na radionicama, predavanjima i događanjima predviđenima za umrežavanje. Konferencija obuhvaća široki spektar tema iz različitih područja poput upisa na visoka učilišta i akreditacije, programa financiranih sredstvima Europske unije, upravljanja visokim učilištima, učenjem i poučavanjem, marketingom, mobilnošću, partnerstvom i umrežavanjem, studentskim iskustvom i izazovima s kojima se suočavaju visoka učilišta u pogledu uključivanja izbjeglica u sustav visokog obrazovanja.

Prijave su moguće do 6. rujna 2019. godine na poveznici.

Program

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.