O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Europska noć istraživača, manifestacija koja se već tradicionalno održava svakoga zadnjega petka u rujnu u svim velikim europskim gradovima, održat će se u petak 28. rujna 2018. u Zagrebu na Europskom trgu.

Osim u Zagrebu, ova europska inicijativa kojom se želi ukazati na važnost znanstvenoga istraživanja u svakodnevnom životu te uzbudljivost i zanimljivost znanstvenoga života i profesije u petak će se održati i u Splitu, Rijeci i Puli.

U Zagrebu će se program Europske noći istraživača održavati od 17 do 22 sata na Europskom trgu, a posjetitelji će kroz aktivnosti usmjerene prvenstveno mlađoj populaciji (učenicima, studentima, mladim znanstvenicima i inovatorima), ali i svima ostalima, imati mogućnost učiti kroz igru i prezentacije, zabavljati se i sudjelovati u nagradnim igrama i bogatom programu.

europska-noć-istraživača

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.