O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

University World News objavio je specijalno izdanje o godišnjoj konferenciji i forumu Council for Higher Education Accreditation (CHEA) i CHEA International Quality Group (CHEA/CIQG), koji su održani od 29. siječnja do 1. veljače 2018. godine u SAD-u u Washingtonu. Na konferenciji i forumu je sudjelovala i ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje i znanost, prof. dr. sc. Jasmina Havranek.

U publikaciji nazvanoj „Rising pressure for transparency in HE“, University World News, koji je bio i medijski partner događanja, donosi tekstove o potrebi povećanja transparentnosti u području akreditacije i osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju, a s tim u vezi i vjerodostojnosti sveučilišnih diploma, kao i većoj spremnosti za prihvaćanje promjena koje se događaju u visokom obrazovanju.

O CHEA-inoj konferenciji smo već pisali (tekst pročitajte ovdje), a specijalno izdanje University World News o navedenoj temi možete pronaći ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.