O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

U sklopu projekta EQUIP (Enhancing quality through innovative policy & practice), u srijedu, 28. veljače od 14 do 15 sati, održat će se webinar na kojem će biti predstavljeni rezultati projekta.

Tijekom protekle dvije godine, provedeno je niz aktivnosti s ciljem podrške dionicima u provedbi ESG-a 2015 i prepoznavanja izazova u unutarnjem i vanjskom osiguravanju kvalitete te na policy razini. Tijekom webinara bit će predstavljeni rezultati ovih aktivnosti, s naglaskom na teme poput raznolikost konteksta i zakonodavnih okruženja, institucionalne odgovornosti za osiguravanje kvalitete te važnosti komunikacija. Sudionici webinara imat će priliku aktivno se uključiti i sudjelovati u raspravi.

Više informacija o projektu, webinaru i prijavama potražite na poveznici.

enqlogo

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.