O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAAHE) objavio je tromjesečno priopćenje, koje obuhvaća period od listopada do prosinca 2017. godine.

U priopćenju je predstavljen INQAAHE-ov strateški dokument “INQAAHE Strategic Plan 2018 – 2022”, koji obuhvaća četiri značajna stupa, a koja će biti temelj INQAAHE-ovih aktivnosti u nadolazećem petogodišnjem razdoblju.

Prvenstveno se oni odnose na stvaranje održivog okružja u kojem će INQAAHE nastaviti djelovati, ulažući u razvoj kulture kvalitete, istraživanja i unaprjeđenje svojih usluga. Strateški prioriteti podupiru načela raznolikosti, uzimajući u obzir različite potrebe svih članova ove organizacije, s ciljem unaprjeđenja kvalitete visokoškolskog sustava u svijetu.

Tekst priopćenja pročitajte ovdje, a strateški plan ovdje.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje članica je INQAAHE-a od 2006. godine. 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.