O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Upravnog odbora Hrvatske zaklade za znanost.

Hrvatska zaklada za znanost osnovana je sa svrhom razvoja i promicanja znanosti i tehnologijskog razvoja u Republici Hrvatskoj te s ciljem osiguravanja održivog društvenog i gospodarskog razvoja uz poticanje zapošljavanja i vodeći se načelima socijalne uključivosti.

Hrvatskom zakladom za znanost upravlja Upravni odbor, a članovi Upravnog odbora biraju se iz redova vrhunskih znanstvenika, osobito onih koji imaju svjetske priznate radove i rezultate.

Pozivaju se znanstveni instituti, Rektorski zbor, sveučilišni senati, HAZU, HGK, udruge poslodavaca, Nacionalno vijeće za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj te znanstvenici i članovi akademske zajednice da Ministarstvu znanosti i obrazovanja pošalju prijedloge za članove Upravnog odbora Hrvatske zaklade za znanost.

Prijave će se zaprimati do 28. veljače 2018. godine, a više informacija dostupno je na mrežnoj stranici MZO-a.

Javni poziv

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.