O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) objavila je novi newsletter u kojem je objavljen i javni poziv Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) za sudjelovanje u radu stručnih povjerenstava u reakreditaciji visokih učilišta u 2017. i 2018.

Newsletter donosi i vijest o zaključcima i izvješću sa sastanak ENQA radne skupine za online učenje i EADTU PLA koji je održan tijekom rujna, na kojem je, kao član radne grupe, sudjelovao i predstavnik AZVO-a.
Također, u newsletteru možete pročitati i vijesti o dokumentu kojeg je objavila Europska komisija “European Education Area by 2025“ te studiju Europskog parlamenta o dosadašnjem tijeku reformi visokog obrazovanja.

Newsletter donosi i vijesti o provedbi Europskog pristupa osiguravanju kvalitete združenih studija, koji je usvojen 2015. godine te razvijen kako bi se olakšalo vanjsko osiguravanje kvalitete takvih studijskih programa.

Cijeli newsletter pročitajte ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.