O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Na Sveučilištu u Zadru, od 25. do 30. kolovoza 2017. godine, održana je ljetna škola Informacijske tehnologije i mediji ITMED2017 namijenjena studentima doktorskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti, novinarima i drugim medijskim profesionalcima.

Cilj je ljetne škole potaknuti suradnju u cilju brzog prijenosa znanja i vještina iz područja informacijske i medijske pismenosti kako bi se ojačalo medijsko obrazovanje mladih novinara i medijskih stručnjaka te budućih mladih znanstvenika za učinkovitu primjenu nove komunikacijske tehnologije.

Ljetnu školu ITMED2017 organizirali su Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru, Odjel za komunikologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Odsjek za novinarstvo Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

sl1 sl2 sl3 sl4

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.