O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Euroguidance centar, koji djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organiziraju dvodnevni Seminar za sveučilišne karijerne savjetnike koji će se održati u četvrtak i petak, 1. i 2. prosinca 2016. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Cilj je Seminara pružiti sveučilišnim karijernim savjetnicima koji djeluju u okviru hrvatskih sveučilišta priliku za informiranje, razmjenu iskustava i primjera dobre prakse te umrežavanje na nacionalnoj i regionalnoj razini.

U sklopu seminara, u petak 2. prosinca održat će se i Škola za karijerni razvoj studenata. Namijenjena je studentima, a bit će organizirana u obliku devet praktičnih radionica. U okviru radionica asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta te karijerni savjetnici i brojni drugi stručnjaci ugostit će zainteresirane studente te im praktično demonstrirati kako usavršiti vještine i proširiti znanja o različitim mogućnostima razvitka buduće karijere i ostvarivanju cjeloživotne zapošljivosti. Sudjelovanje studenata na radionicama je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 27. studenoga na sljedećoj poveznici.

Više informacija:
www.mobilnost.hr

Program Seminara za sveučilišne karijerne savjetnike

Program Škole za karijerni razvoj

naslovna-ampeu-logo

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.