O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Uvodna konferencija projekta Educa-T održava se 22. i 23. rujna 2016. godine u Ministarstvu znanosti obrazovanja i sporta.

Projekt Educa-T (Emphasis on developing and upgrading of competences for academic teaching), „Razvijanje i unapređivanje kompetencija za poučavanje na visokim učilištima“, čiji je nositelj MZOS, usmjeren je na unapređivanje kvalitete učenja i poučavanja u visokom obrazovanju. Projekt će biti usredotočen na osnaživanje uloge poučavanja sveučilišnih nastavnika, posebice u svjetlu promjena kojima su cilj ishodi učenja i pristup koji stavlja studenta u središte.

Prvog dana konferencije izlaganje su održale i predstavnice AZVO-a, pomoćnica ravnateljice za visoko obrazovanje mr. sc. Sandra Bezjak te Mina Đorđević, koje su govorile o tome na koji način aktivnosti AZVO-a doprinose unaprjeđivanju kompetencija za poučavanje na visokim učilištima.

Sažetak konferencije dostupan je na poveznici.

KONF MZOS 2 KONF MZOS 3 KONF MZOS 3KONF MZOS

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.