O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Forum o kvaliteti visokog obrazovanja i zapošljivosti, u organizaciji IIEP-UNESCO-a (UNESCO Institute for Educational Planning), Sveučilišta Xiamen i HEEC-a (Chinese Higher Education Evaluation Center) održao se od 9. do 11. lipnja 2016. godine na Sveučilištu Xiamen u Kini.

Događanje je okupilo gotovo 200 sudionika iz Kine i 25 zemalja kako bi raspravljali o pitanjima učinkovitosti unutarnjeg osiguravanja kvalitete čiji je cilj unapređenje kvalitete, zapošljivosti i upravljačke učinkovitosti visokih učilišta diljem svijeta.

Sudjelovali su predstavnici agencija za osiguravanje kvalitete, sveučilišta te istraživači koji se prvenstveno bave istraživanjem kvalitete.

Tom se prigodom razgovaralo o rezultatima IIEP-ova projekta koji se bavio inovativnošću u području osiguravanja kvalitete (Exploring innovative and effective options for quality assurance in higher education), a Forum je također bio prilika za razmjenu iskustava među sudionicima iz cijeloga svijeta.

ieep

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.