O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u utorak, 19. travnja 2016. godine, održana je konferencija Hrvatski kvalifikacijski okvir, ishodi učenja i potrebe tržišta rada - neprijatelji ili saveznici?.

Konferencija je okupila akademsku zajednicu, predstavnike tržišta rada i druge dionike u sustavu visokog obrazovanja. Razgovaralo se o odnosu gospodarstva i obrazovanja, aktualnostima u razvoju i provedbi HKO-a, vanjskom osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju u svjetlu HKO-a i drugim temama.

Tom je prigodom osječko Sveučilište predstavilo projekte povezane s HKO-om i njegovom provedbom: Iskustva ekonomskih fakulteta u projektu ECONQUAL(Ekonomski fakultet u Osijeku), Rezultati istraživanja o kvaliteti pravnih studija u RH(Pravni fakultet Osijek), Preddiplomski sveučilišni studij poljoprivrede u kontekstu HKO-a i unapređenje kvalitete (Poljoprivredni fakultet u Osijeku) te Razvoj i primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području visokog obrazovanja građevinskih inženjera (Građevinski fakultet Osijek).

Program konferencije

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.