O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Konferencija o internacionalizaciji visokog obrazovanja Employability for Tomorrow. Human Capital for the Future održat će se 23. i 24. svibnja 2016. godine u Varšavi, u organizaciji nizozemskog centra EP-Nuffic.

Sudionici konferencije imat će priliku upoznati se s praktičnim, globalno primijenjivim rješenjima u području internacionalizacije visokog obrazovanja, a čiji je krajnji cilj osigurati da diplomanti budu spremni za globalno radno okruženje.

Bit će predstavljena nizozemska rješenja za internacionalizaciju kurikuluma i zadržavanje međunarodnih studenata, a među ostalim temama, raspravljat će se o tome na koji način međunarodna akreditacija doprinosi internacionalizaciji. 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.