O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i EducationUSA mrežom, organizira za učenike i studente 5. travnja 2016. treći EducationUSA sajam visokogobrazovanja koji će se održati u hotelu Westin u Zagrebu.

Na sajmu će se predstaviti 11 visokih učilišta iz osam američkih saveznih država te američka sveučilišta sa sjedištem u tri europske zemlje. Izlagat će velika javna sveučilišta poput Univeristy of Arizona, koje se svrstava među 100 najboljih sveučilišta u svijetu, kao i manja privatna visoka učilišta poput Rochester Institute of Technology (RIT) s kampusima u Zagrebu i Dubrovniku.

U sklopu programa sajma održat će se i dva predavanja:

1.) 15:00-15:30 Ann Marie Larese, Bentley University Graduate School of Business: Kako sastaviti uspješnu prijavu za američka sveučilišta?
2.) 15:30-16:00 Marci Fradkin, Shoreline Community College: Koje su prednosti studiranja na Community College-u?

EdUSA plakat

 EdUSA logo

 

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.