O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Predstavnici gospodarskih ureda u Veleposlanstvima SAD-a u Grčkoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Hrvatskoj organiziraju Virtualnu konferenciji o obrazovanju (VEF-Virtual Education Fair) 23. ožujka 2016. godine. 

Cilj je VEF konferencije povezivanje i uspostavljanje suradnje lokalnih obrazovnih ustanova u ovim zemljama s odgovarajućim obrazovnim ustanovama u Americi.

Na konferenciji mogu sudjelovati predstavnici privatnih i državnih fakulteta, fakulteta i srednjih škola s nastavom na engleskom jeziku, škola stranih jezika, turističkih organizacija s obrazovnim programom, obrazovni konzultanti i eksperti. 

Sudionici iz Hrvatske će putem video-konferencije  prisustvovati dvosatnom virtualnom sastanku u Američkom veleposlanstvu u Zagrebu gdje će američke institucije predstaviti svoje programe i ideje predstavnicima obrazovnih institucija i konzultantima u pet zemalja u regiji.

Zainteresirani za sudjelovanje na VEF konferenciji mogu se javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.