O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Mreža agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju srednje i istočne Europe (Central and Eastern European Network of Quality Assurance Agencies in Higher Education - CEENQA) objavila je novi broj elektroničkog biltena.

Osim pregleda novosti iz agencija za osiguravanje kvalitete u srednjoj i istočnoj Europi, možete pročitati i kratak izvještaj s godišnje Skupštine Europske udruge za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (European Association for Quality Assurance in Higher Education - ENQA) koja je održana u listopadu ove godine u Zagrebu. Izdvajamo i najavu treninga institucija u Dublinu u kojima će znanje kolegama s područja istočne Europe prenositi i predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Elektronički bilten CEENQA

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.