O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu pridružit će se svjetskoj proslavi 15. Tjedna međunarodnog obrazovanja koji će se održati od 17. do 21. studenoga 2014. godine.

Tjedan međunarodnog obrazovanja obilježit će se besplatnim obrazovnim savjetovanjima o studiranju u SAD-u, Sajmom međunarodnih sveučilišta u Zagrebu te virtualnim sajmom američkih sveučilišta.

Središnje događanje održat će se 20. studenoga 2014. u IRO-u, na kojem će obrazovna savjetnica EducationUSA mreže, predstavnici Američkog veleposlanstva u Zagrebu te alumni američkih sveučilišta predstaviti ključne korake za upis na studij u SAD-u, uz tematska savjetovanja za uspješno polaganje testova i pisanje prijavnih eseja za studij u inozemstvu.

Održat će se i Sajam međunarodnih sveučilišta u Zagrebu uz gostovanje predstavnika 14 sveučilišta iz SAD-a, Španjolske, Švicarske, Velike Britanije i Njemačke te globalni virtualni sajam EducationUSA / CollegeWeekLive International Students Day na kojem će sudjelovati više od 150 akreditiranih američkih visokih učilišta.

Detaljan program događanja nalazi se na internetskoj stranici www.iro.hr i Facebook stranici Želim studirati u inozemstvu (https://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu).

Ulaz na sva događanja je slobodan, uz obaveznu prethodnu predbilježbu dolaska na pojedino savjetovanje u IRO-u na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tjedan medjunarodnog obrazovanja 1  Tjedan medjunarodnog obrazovanja 2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.