O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti iz visokog obrazovanja

Europske agencije za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju okupljene u mrežu The Quality Audit Network (QAN) objavile su publikaciju koja se bavi auditom kao načinom osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju.

Cilj je ove publikacije usporediti i analizirati postojeće pristupe auditiranja u različitim državama unutar Europskog prostora visokog obrazovanja.

Svrha je odgovoriti na pitanja koji su ciljevi i dosezi audita, koji su sadašnji i budući izazovi i u kojem se smjeru očekuje daljnji razvoj. Na taj se način žele preispitati različiti modeli audita i otvoriti raspravu o toj temi među agencijama za osiguravanje kvalitete unutar Europskog prostora visokog obrazovanja.

Audit u Europskom prostoru visokog obrazovanja – usporedba pristupa

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.