O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

uncategorised

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Agencija za znanost i visoko obrazovanje i Sveučilište u Rijeci održali su, u srijedu 5. prosinca 2018. godine, regionalnu radionicu na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci pod nazivom Važnost karijernog savjetovanja u visokom obrazovanju: Kako odgovoriti na potrebe tržišta rada?.

Na radionici je sudjelovalo oko 60 sudionika, većinom karijerni savjetnici s visokih učilišta i članovi Foruma za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere u Republici Hrvatskoj. Predavanja su održali prof. dr. sc. Rachel Mulvey sa Sveučilišta u Warwicku (Velika Britanija) te prof. dr. sc. Zoran Sušanj i Nikoleta Zubić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Regionalna radionica organizirana je u okviru ESF projekta Unaprjeđenje sustava pružanja usluga cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere jačanjem uloge Foruma za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere u Republici Hrvatskoj s ciljem osnaživanja dionika sustava cjeloživotnog profesionalnog umjeravanja u Hrvatskoj.

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.