O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Održane radionice

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održali su dvije online radionice za administratore podataka CROSBI-ja i administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT).

U srijedu, 27. listopada 2021. održana je online radionica za administratore CROSBI-ja s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. Na radionici je sudjelovalo 24 administratora s visokih učilišta.

U četvrtak, 28. listopada 2021. održana je online radionica za administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT) s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. Na radionici je sudjelovalo 14 administratora s visokih učilišta.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.