O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Održane radionice

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održali su dvije online radionice za administratore podataka Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI-ja i administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT).

U utorak, 14. prosinca  2021. održana je online radionica za administratore Hrvatske znanstvene bibliografije  CROSBI-ja s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. Na radionici je sudjelovalo 14 administratora s visokih učilišta.

U srijedu, 15. prosinca 2021. održana je online radionica za administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT) s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. Na radionici je sudjelovalo 16 administratora s visokih učilišta.

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održat će dvije online radionice/webinara za administratore podataka CROSBI-ja i administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT). Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionice će se održati u virtualnom okruženju preko ZOOM platforme.

U utorak, 14. prosinca 2021. održat će se radionica/webinar za administratore CROSBI-ja s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. U okviru radionice novoimenovanim administratorima će biti dodijeljene ovlasti te će biti educirani o načinu unosa i izmjene podataka te izradi izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

U srijedu, 15. prosinca 2021. održat će se radionica/webinar za administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT) s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju.

Prijaviti se možete putem linka: https://skazvo.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms5&chronoform=Radionice

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održali su dvije online radionice za administratore podataka CROSBI-ja i administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT).

U srijedu, 27. listopada 2021. održana je online radionica za administratore CROSBI-ja s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. Na radionici je sudjelovalo 24 administratora s visokih učilišta.

U četvrtak, 28. listopada 2021. održana je online radionica za administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT) s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. Na radionici je sudjelovalo 14 administratora s visokih učilišta.

Centar za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković je, uz podršku AZVO-a, održao 13. i 20. svibnja 2021. godine online radionice o radu u sustavima Baza projektnih aktivnosti u RH (POIROT)i CROSBI bazi.

Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionice su održane u virtualnom okruženju. Radionice su primarno bile namijenjene imenovanim administratorima s onih visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju prema Planu reakreditacije za 2021. godinu, ali su bile otvorene i administratorima s ostalih visokih učilišta.

U okviru radionica administratorima su dodijeljene ovlasti te su educirani o načinu unosa i izmjene podataka te izradi izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.