O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Događanja

Održana radionica o metodama karijernog savjetovanja studenata

Kategorija
Radionice
Datum
19.10.2018.
Lokacija
Filozofski fakultet u Rijeci - Sveučilišna Avenija 4, 51000, Rijeka
Hrvatska

U sklopu ciklusa radionica za karijerne savjetnike i visokoškolske nastavnike Karijeriranje, 19. listopada 2018. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održana je radionica pod nazivom Metode karijernog procjenjivanja i savjetovanja studenata. Radionicu je vodila prof. dr. sc. Darja Maslić Seršić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Teme radionice bile su istraživanje karijernih potreba studenata, analize radnih kapaciteta, kompetencija i karijerne motivacije specifične za određeni obrazovni profil, analize individualnih sposobnosti, interesa i vrijednosti, provođenje savjetodavnih intervjua s ciljem karijernog usmjeravanja i osnaživanja, pružanje podrške studentima pri izradi individualnog karijernog plana i slično.

 
 

Datumi

  • 19.10.2018.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.