O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Događanja

Održana radionica za izradu samoanalize

Kategorija
Radionice
Datum
10.10.2018.

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, održana je radionica za izradu samoanalize u srijedu, 10. listopada 2018. godine u Zagrebu.

Radionica je okupila predstavnike visokih učilišta koja sudjeluju u postupku reakreditacije prema Planu reakreditacije za 2019. godinu.

Sudionici su se pobliže upoznali sa samim postupkom reakreditacije visokih učilišta i sustavom ocjenjivanja i vrednovanja kvalitete te Standardima  za  vrednovanje  kvalitete  sveučilišta  i  sastavnica sveučilišta  i informacijskim sustavom MOZVAG.

Predstavljeni su i primjeri iz prakse:  prof. dr. sc. Marko Delimar s Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu  objasnio je kako izgleda postupak reakreditacije iz perspektive visokog učilišta dok je o perspektivi člana stručnog povjerenstva u postupku reakreditacije govorio izv. prof. dr. sc. Robert Basan s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Postupak reakreditacije

Standardi za vrednovanje kvalitete u postupku reakreditacije visokih učilišta i informacijski sustav MOZVAG

Reakreditacija iz perspektive visokog učilišta FER - prof. dr. sc. Marko Delimar

Prezentacija "Iz perspektive člana povjerenstva u postupku reakreditacije" - izv. prof. dr. sc. Robert Basan

Program radionice

Radionica1 Radionica2 Radionica3 Radionica4 Radionica5 Radionica6

 
 

Datumi

  • 10.10.2018.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.