O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Događanja

U Zagrebu održana radionica o ishodima učenja za visoke škole i veleučilišta

Kategorija
Radionice
Datum
20.09.2018.
Lokacija
Hotel International - Miramarska Cesta 24, 10000, Zagreb
Hrvatska

Sedma po redu radionica o ishodima učenja namijenjena predstavnicima hrvatskih visokih učilišta, pod nazivom Radionica za visokoškolske nastavnike iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa, održana je 20. rujna  2018. godine u Hotelu International u Zagrebu.

Radionica, koju su vodile prof. dr. sc. Vesna Vlahović-Štetić i prof. dr. sc. Željka Kamenov, bila je namijenjena ponajprije nastavnicima, voditeljima studijskih programa, prodekanima za nastavu i dekanima visokih škola i veleučilišta koji su se uglavnom kroz praktični rad imali priliku detaljnije baviti temom ishoda učenja – od pisanja do vrednovanja, s naglaskom na vrednovanju (tj. ocjenjivanju) i prilagodbi sadržaja i metoda nastave. Govorilo se o sljedećim tematskim cjelinama: kompetencijama i ishodima učenja; konstruktivnom poravnanju, nastavnim metodama i tehnikama; vrednovanju i ocjenjivanju; ECTS bodovima i evaluaciji.

Podsjećamo, riječ je o jednoj od niza radionica koje Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira u okviru projekta Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja (SKAZVO).

Prezentaciju s radionice možete pogledati ovdje
20180920 130342

 
 

Datumi

  • 20.09.2018.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.