O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Osobe zadužene za nepravilnosti

Sukladno članku 36. Zakona o sustavu unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru (NN 141/06), osoba zadužena za nepravilnosti u Agenciji za znanost i visoko obrazovanje je:

Sandra Bezjak
T: +3851 6274 811
F: +3851 6274 814
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Imenovana osoba zadužena za nepravilnosti obvezna je:

  1. Zaprimati obavijesti o nepravilnostima i sumnjama na prijevaru na navedene kontakte ili samostalno poduzimati radnje protiv nepravilnosti i prijevara,
  2. Poduzimati potrebne mjere i o tome obavijestiti Državno odvjetništvo Republike Hrvatske i Službu za suzbijanje nepravilnosti i prijevara Ministarstva financija.
  3. O poduzetim mjerama obavijestiti u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavijesti u pisanom obliku osobu koja je upozorila na nepravilnosti ili sumnju na prijevaru.

 

Sukladno članku 36. Zakona o sustavu unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru (NN 141/06), osoba zadužena za nepravilnosti u okviru programa pomoći Europske unije u Agenciji za znanost i visoko obrazovanje je:

Đurđica Dragojević
T: +3851 6274 851
F: +3851 6274 889
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.