O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Početna

Vijesti iz Agencije

Akreditacijske preporuke

Akreditacijska preporuka je neovisno stručno mišljenje Agencije koje se donosi na temelju provedenog postupka vrednovanja.

Više informacija...

Preglednik studijskih programa

Preglednik omogućuje pretraživanje po različitim kriterijima svih akreditiranih studijskih programa u Republici Hrvatskoj.

Više informacija...

Kalendar

Više informacija...

FAKSiranje

Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi. Kako bi budućim studentima i njihovim roditeljima, ali i široj javnosti, pružila informacije o prijelazu u sustav visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta i studijskih programa te važnosti akreditacije i izbora kvalitetnih studijskih programa, Agencija za znanost i visoko obrazovanje izradila je promotivni video spot.

 
faksiranje
 
 

Vanjski odbori, vijeća i povjerenstva

U sustavu visokog obrazovanja i znanosti djeluju najviša strateška, stručna i savjetodavna vijeća, odbori i savjeti koja imenuje Hrvatski sabor te druga nadležna tijela:

 
 
 

Statistike

statistike Agencija za znanost i visoko obrazovanje redovito objavljuje statističke podatke o sustavu znanosti i visokog obrazovanja...
Više informacija...

 

Surađujte s nama

statistikeMogućnosti suradnje za studente, istraživače, institucije i građane...
Više informacija...

 

Pojmovnik

pojmovnikPojmovnik osnovnih termina i definicija u području osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju... 
Više informacija...

 
Kvaliteta - pokretač razvoja

Kvaliteta visokog obrazovanja dinamična je kategorija u čijoj biti se nalazi težnja stalnom unapređenju svih procesa i njihovih ishoda. Ona je pokretač razvoja cjelokupnog društva, kotač koji pokreće razvoj gospodarstva svake zemlje i predstavlja oslonac ostvarenja uspješne karijere svakog pojedinca.

Važno je osvijestiti važnost kvalitete, a to je ono što kroz postupke vrednovanja, među ostalim, želimo postići. Ne radi se samo o ispunjavanju kriterija ili formalnosti, nego želimo kroz naše postupke pomoći visokim učilištima da unaprijede svoj rad te da briga o kvaliteti postane jedan od prioriteta njihova rada.

 
Jasmina Havranek
 
 

Drugi o nama

cust6

“Drago mi je da sam se kao novoizabrani rektor Sveučilišta u Zagrebu uvjerio u kvalitetu i organiziranost rada i vodstva Agencije za znanost i visoko obrazovanje te se veselim daljnjoj suradnji.”
prof. dr. sc. Damir Boras
rektor Sveučilišta u Zagrebu

Prijavite se na newsletter i pratite naše aktivnosti.

 

Kontakt podaci

Centrala Agencije za znanost i visoko obrazovanje
tel: + 385 1 6274 - 800

 Nacionalni ENIC/NARIC ured - priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija
tel: + 385 1 6274 - 888
 
Središnji prijavni ured
tel: +385 1 6274 - 844

 Ostali kontakti...

Naša adresa i podaci:
Donje Svetice 38/V
Hrvatska, 10000 Zagreb
OIB: 83358955356
MB: 1922548
Radno vrijeme:
Pon. do Pet.
08:00 do 16:00

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.