O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

komentari-institucija-mostar

Poštovani,

Sveučilište u Mostaru prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske. Vaše će visoko učilište posjetiti stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta sastanci s upravom visokih učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja, studentima.

Molimo Vas da u svrhu što objektivnijeg sagledavanja Vašega visokog učilišta napišete svoj komentar o tome na što bi Stručno povjerenstvo trebalo obratiti pažnju prilikom posjeta. Želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.

Zahvaljujemo Vam na suradnji.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.