O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), u skladu sa Zakonom o osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti („Narodne novine“, broj 151/22), provodi postupak inicijalne akreditacije znanstvenog instituta.

U suradnji s Akreditacijskim savjetom, AZVO je izradio prijedlog dokumenata za provođenje postupka inicijalne akreditacije znanstvenog instituta, koji je usklađen s navedenim Zakonom i primjerima dobre europske i međunarodne prakse u području osiguravanja kvalitete.

Prijedlog uključuje dokumente:

Prilozi uz Upute za provođenje inicijalne akreditacije znanstvenog instituta:

Cilj je javnog savjetovanja prikupiti prijedloge i komentare zainteresirane javnosti o navedenim prijedlozima dokumenata.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje prijedloge i komentare na prijedloge navedenih dokumenata pomoću priloženih obrazaca za sudjelovanje u javnom savjetovanju do 1. prosinca 2023. godine na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Očitovanja koja nisu dostavljena na priloženim obrascima te ona primljena nakon 1. prosinca 2023. godine neće se razmatrati.

cc

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.