O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje poziva zainteresirane dionike u sustavu visokog obrazovanja I znanosti za dostavu prijedloga kandidata za članove Akreditacijskog savjeta, stručnog vijeća Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Članovi Akreditacijskog savjeta su osobe koje poznaju i imaju iskustva u međunarodnom, a posebno u europskom i nacionalnom sustavu osiguravanja kvalitete i dužni su se sustavno educirati o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju.


Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a prijedlozi će se zaprimati najkasnije do 30. ožujka 2023.

Prijedlozi kandidata, uz koje je obvezno priložiti životopis, dostavljaju se na sljedeću adresu elektroničke pošte:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv dostupan je na poveznici.

cc

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.