Skoči do sadržaja

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je tijekom rujna istraživanje “Studenti i pandemija: Kako smo preživjeli?” čiji će rezultati biti predstavljeni 13. listopada 2021. godine u hotelu Academia (Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb) s početkom u 10.00 sati.

Istraživanje je provedeno kako bi se dobio uvid u doseg i utjecaj pandemijskih okolnosti poput online i/ili hibridne nastave, različitih ograničenja u društvenom životu i sl. na iskustvo studiranja u ak. god. 2020./2021.

Događanje će otvoriti prof. dr. sc. Jasmina Havranek, v. d. ravnatelja AZVO-a te prof. dr. sc. Radovan Fuchs, ministar znanosti i obrazovanja.

Rezultati istraživanja bit će podloga za raspravu na okruglom stolu na kojem će uz prof. dr. sc. Jasminu Havranek i ministra prof. dr. sc. Radovana Fuchsa sudjelovati i prof. dr. sc. Marina Ajduković s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc.  Gabrijela Vidić s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru te studentica Bruna Bandula, predsjednica Studentskog zbora PMF-a Sveučilišta u Zagrebu.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti na poveznici https://skazvo.azvo.hr/hr/COVID-istrazivanje do ponedjeljka 11. listopada 2021. godine do 12.00 sati.

S obzirom na epidemiološku situaciju broj je sudionika ograničen, a sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu te predočenje valjane COVID potvrde, negativnog PCR-a ili brzog antigenskog testa, ne starijeg od 48 sati prije samog događanja. Tijekom događanja obvezno je nošenje maske.

Istraživanje je provedeno u okviru EU projekta SKAZVO.

Program

studenti i pandemija